Mon - Fre : 9:00 - 20:00 0738-542 000 Hulda Mellgrens Gata 1, 421 32 Västra Frölunda

70, 80 90-TALET

Vi erbjuder all typ av musik, från 50-talet till dagens moderna hits. Vi kan spela allt från 50-talet och framåt!

Read More

TEMAFEST

Halloween, julbord eller varför inte nyårsfest? Låt en av våra DJ’s förgylla din dag med rätt utrustning och skapa rätt stämning!

Read More

FEST

Dags för fest! Fester för alla tillfällen, musik för alla åldrar. Vi erbjuder utrustning av toppklass. Låt oss förvandla ditt hem, lokal eller herrgård till nattklubb med både ljud och ljus. Imponera på grannarna och skapa en oförglömlig afton. Kontakta oss och berätta din vision och låt oss fixa resten!

Read More

STUDENT

Vi har allt för studentfesten. Steget in i vuxenlivet skall göras med en minnesvärd fest. Vi hjälper Er med allt som behövs. Oavsett om det handlar om ett vardagsrum eller en lokal som tar 1000 personer, så har vi den rätta utrustningen. Våra DJ’s mixar den musik Ni helst vill ha med det bästa ur […]

Read More

BRÖLLOP

Att gifta sig innebär mycket att tänka på. Det kan vara skönt att lämna ifrån sig lite ansvar på sin stora dag. Jag erbjuder professionell musikunderhållning på Er bröllopsfest. Därtill kan Ni få bakgrundsmusik under mottagning och mingel, trådlösa mikrofoner vid tal och liknande för att förbättra Er hörbarhet. Jag vill gärna ha ett möte […]

Read More

FÖRETAG

Bonda med kollegorna på dansgolvet! Vi har erfarenhet av både små start-ups och stora väletablerade företag. Oavsett om det handlar om en produktlansering, kick-off eller temadag så betyder stämningen mycket. Rätt atmosfär är viktig för att få människor att känna sig välkomna och att förstärka sitt budskap. Vi erbjuder komplett paket med all nödvändig utrustning.

Read More